tiistai 9. kesäkuuta 2015

Polar Bear Family

SYLVIANKADULLA:

Severi Jääkarhu työskentelee Veljekset Possula&Possula yrityksessä rakennusmiehenä. Hänellä on vaimo Vaula ja lapset Veikko ja Venla. Perhettä ei ole vielä muutoin esitelty Sylviankadulla.




( Beaufort Polar Bear Family, father Sven Beauford, mother Vania Beauford, brother Valentine Beauford and sister Verity Beauford. Flair, item.no 4436.)


HINTA/OSTOPAIKKOJA: 

Tämä jääkarhu perhe on väriltään valkoinen. Aikoinaan keräilyn alkaessa tämä oli ensimmäisten perhe hankintoja, mutta jäi sitten kaappiin kun arkailin väriä neidin leikkeihin. Sieltä se sitten päätyi myyntiin ja tämä on nyt sitten toinen jääkarhu perhe mikä sitten kuitenkin tuli hankittua ensimmäisestä luovuttua.
Suomessa näitä on ollut myynnissä, molemmat perheet on Suomesta hankittu. Hintaluokka on ollut siinä 10-20 euroa. Tälle perheelle on olemassa vielä kaksoset, niitä meiltä ei ainakaan vielä löydy.
Samoin sylvanian families sarjasta löytyy jäätelöauton kuski ja myyjä, Vincent ja Violet Beauford. Nämä kaksi jääkarhua myydään omana settinään ja jäätelöauto omana settinään. Tässä niistä kuvaa:




Eli karhujakin löytyy jonkin verran Sylvanian families sarjasta. Näistä jääkarhuistakin on ilmestynyt uudempi versio, tässä siitä kuva:


Tässä siis jääkarhu esittelyt tällä kertaa =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti