lauantai 25. maaliskuuta 2017

SF DeBurg Penguin family

SF Penguin family:
( Louis, Perma, Frost, Storm DeBurg)





SF Penguin Twins:
( Snow & Blue DeBurg)



SF Penguin baby:
( Polar DeBurg)


Nämä pingviinit ovat ainoita laatuaan( näistä ei ole tehty useampaa eri versiota) eikä näitä enää valmisteta. Pingviineillä liikkuvat vain siivet, uimajalat eivät liiku lainkaan. Ebaysta löytää kuitenkin näitä perheenjäseniä, joskin hintahaarukka vaihtelee todella paljon. Haluaisin omiin kokoelmiin saada pingviinivauvan koska se on niin erilainen verrattuna näihin isompiin pingviineihin. Vauva pingviineillä on persialaisten kissaperheiden tapaan hento valkoinen turkki päällä. Tähän mennessä hankinta on kaatunut kalliiseen hintaan tai liian tummentuneeseen/likaiseen turkkiin joista ei kuvan perusteella ole saanut selvää saisiko pesemällä puhtaaksi.


Sylviankadulla seikkailee Jääpingviiniperhe Aksu koiran kanssa. Isä Leon, äiti Pamela ja kouluikäiset lapset tytär Halla ja poika Myrsky ovat käyneet jo esittäytymässä pääblogin puolella. Samassa tarinassa kuulimme jo muutaman sanan kiireisestä Helene-tädistä joka on Pamelan sisko. Kuka hän on ja mitä hän tekee Sylviankadulla selvinee tässä kevään aikana =)



EDIT: Sylviankylässä selvisi että Helene Von Pingviini on taidemaalari ja hän teki Sylviankylään pormestarin juhlamuotokuvan sekä monitoimitalolle juhlanäyttelyn. Tarinablogin puolella voit käydä lukemassa kesäkuun 2017 tarinoista Helenen seikkailuja.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti